A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Kolos Kaszály interjú

Kolos Kaszály interjú

Kolos Kaszály interjú

Kolos immáron 10 évvel ezelőtt csatlakozott a céghez, akkor még a Payment részleg tagjaként. Dolgozott Los Angelesben, most pedig a luxemburgi iroda tagjaként a fejlesztő kollégákat segíti közvetlenül, hogy termékeink minél jobbak lehessenek. Úgy gondolja, hogy a legfontosabb a munka során, hogy minden új kihívással megküzdjünk és alkalmazkodni tudjunk, ezért is szeret itt dolgozni. Kolos külön kiemelte, hogy szerinte azért különleges a cégünk és azért ilyen népszerű a LiveJasmin oldal mert törődünk a visszajelzésekkel mind a modellek és memberek, mind a munkatársak részéről. Ügyfélszolgálatunk különlegesen gyors és eredményes a problémák megoldásában.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események