A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Zack – Technikai Ügyfélszolgálati Munkatárs, Missouri USA

Zack – Technikai Ügyfélszolgálati Munkatárs, Missouri USA

Zack – Technikai Ügyfélszolgálati Munkatárs, Missouri USA

Zack számára membernek lenni az oldalon olyan, mint egy utazás, amelyben mások hagyományait, kultúráit és szokásait ismerhetjük meg anélkül, hogy ténylegesen elutaznánk. Számára a legnagyobb előnye az oldalnak, hogy a Modellekkel való interakciókon keresztül képes volt visszaépíteni a tanulmányai során elveszített önbizalmát. Úgy érzi a Jasminon keresztül sikerült pozitív élményeket építeni a mindennapjaiba és ez sokkal magabiztosabbá tette, nem csak a munkája végzése közben, hanem a magánéletében is. Ha egy szóval kellene jellemeznie, felemelő érzésként éli meg hogy ennek a közösségnek lehet a tagja. 

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események