A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Steve – Nyugdíjas, Las Vegas, USA

Steve – Nyugdíjas, Las Vegas, USA

Steve – Nyugdíjas, Las Vegas, USA

Steve, a LiveJasmin platform aktív és gyakori látogatója beszél az oldallal kapcsolatos személyes tapasztalatairól, élményeiről. Kiemeli, hogy a platform előnye a minőségi tartalomban rejlik. Konkurens weboldalakkal szemben a technikai előnyt, illetve a modellekkel szemben támasztott magas elvárásokat említi. Negatív élményei meghatározóak más platformokkal szemben, így mára már elkötelezett felhasználója közösségünknek.
A modellekkel való együtt töltött hasznos idő, az őszinte beszélgetések, személyes célok, kihívások megvitatása számára a legfontosabb. Két érzelmileg megterhelő válás után, valamint a pandémia időszaka alatt és azóta gyakran látogatja az oldalt, ahol leginkább egy jó beszélgetőtársra, hasznos együtt töltött időre vágyik.
Emellett, a hónapok során, a sok-sok beszélgetést követően már számos modell élettörténetét megismerte. Elmondása szerint a munkájukat ők is élvezik, főleg, ha személyében megértő fülekre találnak egy-egy inspiráló, vagy érdekfeszítő beszélgetés alkalmával.
Steve segít nekik, gondoskodik róluk, hisz a legfontosabb egy elfogadó, kölcsönösen nyitott közeg, ahol az ember megoszthatja legféltettebb belső titkait.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események