A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Pamela Anderson

Pamela Anderson, Hollywoodi színésznő, elismert model és aktivista szívből ajánlja az oldal használatát, ahol nyugodtan kifejezhetjük önmagunkat és félelem nélkül leírhatjuk és kimondatjuk gondolatainkat. Véleményes szerint a Jasmin.com szexi es titokzatos, de ami talán a legfontosabb, hogy mindenki a magáénak érezheti. Lehet itt valaki influenszer, vagy követő, teljesen mindegy, mert az emberi kapcsolatokban rejlik az oldal lényege. Szerinte a Jasmin.com egy olyan felület, amely segít a magány leküzdésében, ami sajnos egyre inkább elharapódzik a mai világban, ahol vírusok és egyéb nehézségek csökkentik a személyes emberi interakciót. 

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események