A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Michelle Rose – Interjú

Michelle Rose – Interjú

Michelle Rose – Interjú

Michelle Rose, kanadai modellstúdió vezető adott interjút, melyben beszél a nála dolgozó modellekről és az oldal felhasználóinak kapcsolatáról. Meggyőződése, hogy a lányok nem csak modellek és influenszerek, hanem vállalkozók is. Olyan egyéniségek, akik magabiztosak, akik biztonságban vannak, hiszen a stúdió es a LiveJasmin is figyel a fizikai és lelki biztonságunkra egyaránt. Itt igazán önmaguk urai lehetnek. Akkor dolgoznak es úgy, ahogy ők szeretnének. Ők határozzák meg a saját időbeosztásukat és ők döntik el azt is, milyen ruhát viselnek, miben érzik komfortosan magukat. Michelle kiemelte, hogy a külsőségek kevésbé fontosak, hiszen tapasztalataik azt mutatják, hogy az oldalt használóinak nem a külső megjelenés a legfontosabb, hanem sokkal inkább a pozitív kisugárzás. Olyan lányokkal akarnak beszélgetni és kapcsolatot létesíteni az oldalon, akik érzelmileg felemelően tudnak hatni rájuk, ezt pedig csak azok tudják megtenni, akik jól érzik magukat a bőrükben. A LiveJasmin sokat segít a modelleknek ebben, hiszen azon túl, hogy egy biztonságos platformot biztosít számukra, az elkötelezett Account Managerek is támogatják a stúdiókban dolgozó modelleket, személyes tanácsadással is hozzájárulva a sikerességükhöz.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események