A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Jeff – Technikus, Missouri, USA

Jeff – Technikus, Missouri, USA

Jeff – Technikus, Missouri, USA

Jeff a LiveJasmin weboldalát közel napi szinten látogatja. Ebben a videóban osztja meg személyes élményeit.
Ahogy mások, kiemeli a magasabb elvárásból fakadő minőségi előnyt, más oldalakkal szemben. Ehhez társul véleménye szerint egy stabil, szofisztikáltabb felhasználói bázis is. A premium webcam oldalakat preferálja, hisz itt a személyes kontaktus kerül előtérbe, szemben a freemium oldalakkal, ahol akár egyszerre több ezer felhasználó is csatlakozhat.
Kimondottan tetszik neki, hogy a weboldal könnyen használható, telefonon és számítógépen egyaránt elérhető, így nem romlik a felhasználói élmény sem.
Végül arról beszél, mennyire hasznosnak gondolja többek közt a Life in Red videósorozatot, illetve a nemrég megjelent felhasználói oldali felmérések is jó benyomást keltettek benne. Szívesen osztja meg a véleményét, illetve akár fejlesztési javaslatokat is, ha a kedve úgy tartja. Édesapaként öt gyermeke jelenti számára a világot, akikért él, hal.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események