A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Jason Yeo interjú

Jason Yeo interjú

Jason Yeo interjú

Jason a LiveJasmin előnyeit taglalja videójában. Fontos kiemelni, hogy a site biztonságot nyújt az ott dolgozó nők számára, hiszen minden az online térben zajlik. Egyfajta pszichológiai támogatást is kínál az ide érkezőknek. De nézzük mi is ez! Az esetek jelentős részében többről van szó, mint számos kívánság teljesítése. Lelki segítségnyújtás is zajlik az interakciók során, hiszen az emberek nagy része azért látogatja ezeket az oldalakat, mert magányosak és jó érzéssel tölti el őket, hogy figyelemre és meghallgatásra találnak. Arra is rávilágít, hogy a site –  itt dolgozó modellként – mindenkinek lehetőséget ad egy jobb életre.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események