A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

Ismerj meg minket!

Ahhoz, hogy a Jasmin megfeleljen a felhasználók igényeinek és folyamatosan fejlődjön, több száz ember munkájára van szükség. Ebben a videóban megismerhettek pár kollégát, akik a Jasmin működtetésén és biztonságos használatán dolgoznak a mindennapokban. Figyelünk arra, hogy azok a kollégák is megismerjék a modellek világát akik nem dolgoznak közvetlenül velük. A kapcsolat a modellek és a Jasmin dolgozói között kölcsönös. Tisztelettel, egyenrangú partnerként tekintenek egymásra. Ahogy Jason Yeo is említi – a Jasmin platformja összefogja a kultúrájukban különböző, azonban zseniális embereket.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események