A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Eva Talks – Interjú

Eva Talks – Interjú

Eva Talks – Interjú

Eva régen egy gyorsétteremben dolgozott, itt találkozott egy ügynökkel, aki streaming munkára invitálta. Azóta talán az egyik leghűségesebb modell az oldalon, 2022. június 15-én ünnepli a 9. évfordulóját velünk, ezalatt mindvégig csak a LiveJasmin oldalon streamelt.
Mivel szinházi háttérrel rendelkezik, ehhez hasonlította a streaminget, hisz a streamek során bármilyen típusú karaktert eljátszhat a memberek igénye szerint.
Munka közben aztán felfedezte mennyi különböző emberrel és történettel találkozik, valamint, hogy tudja megélni kreativitását különböző képi és videós anyagok készítése közben.
Mára üzletasszonyként hivatkozik magára hiszen mostanra saját brand-jét is kiépítette.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események