A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Dr. Nikki Goldstein szexológus és párkapcsolati tanácsadó 

Dr. Nikki Goldstein szexológus és párkapcsolati tanácsadó 

Dr. Nikki Goldstein szexológus és párkapcsolati tanácsadó 

A COVID helyzet nem könnyítette meg senki életét az elmúlt években, mindenkire nagy nyomást helyezett mentálisan, melyen igyekeztünk mindannyian a magunk módján dolgozni, és az elénk gördített nehézségeket megoldani.

A következő videóban Dr. Nikki Goldstein szexológus és párkapcsolati tanácsadó osztja meg a Jasmin.com-mal kapcsolatosan szerzett tapasztalatait, és beszél arról, hogy az oldal hogyan segítette át a karantén nehézségein.

Véleménye szerint az oldal az egyik alapvető emberi szükségletünkben, a kommunikációban és a kapcsolódásban tud hatalmas segítséget nyújtani, egyidejűleg javítva a felhasználók és kreátorok lelkivilágát és hangulatát, melyet negatívan befolyásolt az emberi kapcsolatok csökkenése és hiánya.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események