A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Dr. Justin Lehmiller interjú

Dr. Justin Lehmiller interjú

Dr. Justin Lehmiller interjú

Amerikai szociálpszichológus és író, az Indana Egyetem Kinsey Institute tudományos munkatársa, aki olyan könyveket írt, mint a: “Mondd meg mit akarsz: A Szexuális Vágy Tudománya és Hogyan Segíthet a Szexuális Életed Javításában” és “Az Emberi Szexualitás Pszichológiája”. Justin hiszi, hogy a szexuális életünk legfontosabb alapköve a kommunikáció, méghozzá a szexről való kommunikáció és vágyaink kifejezése. Az szexszel kapcsolatos kommunikációt nem tabuként kellene kezelnünk, hanem normalizálnunk azt, és a mindennapjaink részévé tenni. Az elmúlt időszakban megtapasztalta, hogy az emberek az online térben is igénylik az érzelmi kapcsolódást a szexualitás megélésén kívül. A karantén idején a Jasmin.com-mal való közös munkája alatt szerencsére az online platformon lehetséges volt számára is őszinte kapcsolatokat létesíteni, más felhasználókkal anélkül, hogy elhagyta volna az otthonát. Ezt nagy értéknek tartja, és ezáltal nagy potenciált lát az oldalban. 

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események