A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Dr. Amanda Gesselman

Dr. Amanda Gesselman

Dr. Amanda Gesselman

Ebben a videóban Dr. Amanda Gesselman beszél a LiveJasmin társadalmi hatását vizsgáló kutatásának eredményeiről.

Két tanulmány is készült. Az első egy több mint 8000 amerikai részvételével készült felmérés az online szexuális intimitási preferenciájukról. 

A második vizsgálat során pedig LiveJasmin modelleket és felhasználókat kérdeztek meg, hogy milyen kritériumok alapján kerestek partnert online. A kutatók meglepetésére azt találták, hogy a megkérdezettek kevesebb mint fele választott pusztán a fizikai jellemzők alapján modellt. A legtöbben a modellhez fűződő érzelmi kapcsolatukról beszéltek, és olyan tulajdonságokat preferáltak mint például a jó hallgatóság.

A LiveJasmin egyik legnagyobb előnye, hogy intim kapcsolat létesíthető anélkül, hogy bármilyen személyes adatot meg kellene osztani. Így az oldal biztonságos környezetet biztosít mind a felhasználók, mind a modellek számára, amely javítja a mentális, szexuális és érzelmi jólétüket.

Amanda Gesselman hozzátette, hogy az oldal megerősíti, hogy az online technológia nem ijesztő, hanem biztonságos hely társadalmi kötelékek kialakítására.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események