A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Dave – Visszavonult Író, South Carolina, USA

Dave – Visszavonult Író, South Carolina, USA

Dave – Visszavonult Író, South Carolina, USA

Dave a COVID karantén idején kezdett el először érdeklődést tanúsítani a platform és a modellek iránt. Számára a kelet- európai lányok voltak azok, akik mindig is lenyűgözték és akikre mindig is csodálattal tekintett. Véleménye szerint az oldal egy remek lehetőséget nyújt arra, hogy az izoláció során emberi kapcsolatokon és interakciókon keresztül ismerjünk meg másokat, valamint más kultúrákat. Ami a legjobban megfogta, az a modellek őszintesége és nagylelkűsége, valamint a tisztelet, amit iránta tanúsítanak. Dave sokkal inkább művészetként éli meg azt, ami a Modellek csinálnak. Számára a modellek tevékenysége hasonló érzéseket vált ki, mint egy csodálatos festmény, amiben az ember gyönyörködik. Saját szavaival fogalmazva egyfajta napi élvezet-, gyönyör- és interakció dózis a lélek és a test számára.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események