A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Zach – Értékesítési Munkatárs, Pennsylvania USA

Zach – Értékesítési Munkatárs, Pennsylvania USA

Zach – Értékesítési Munkatárs, Pennsylvania USA

Zach számára a LiveJasmin a legjobb élő webkamerás oldal. Kiemeli, mennyire felhasználóbarát a felület, és mennyire figyelmesek az oldalon lévő modellek. Mindig emlékeznek rá, és hamar válaszolnak ha üzenetet küld nekik. Az oldal nagy segítséget jelentett számára a pandémia ideje alatt is, hogy emberi kapcsolatokat tudjon építeni, és egy kis vidámságot csempésszen az életébe a nehéz időkben. Az önbizalmának is jót tett a modellekkel való kommunikáció, immár a való életben is könnyebben mer nyitni a nők felé. Az is nagy örömmel tölti el, hogy a modellekkel történő interakciókkal segítheti az ő álmaik megvalósítását is.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események