A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Daiana – Interjú

Daiana – Interjú

Daiana – Interjú

A világjárvány nem csak a felhasználókat irányította az online világ felé, gyönyörű Modellünk, Daiana is a pandémia elején érezte azt, hogy valami újat kell kipróbálnia. Új kihívásokra vágyott, így felmondott munkahelyén és jelentkezett egy webcam Stúdióba. Ami már az elején lenyűgözte az az egész webcam világ professzionalitása volt. Elmondása szerint már a kezdetekkor is otthonosan érezte magát az új szakmájában, büszke rá, hogy egy olyan Prémium oldalon dolgozhat, mint a LiveJasmin.

Daiana a LiveJasmin-es karrierje során a legnagyobb fejlődést a kommunikációs készségeiben vette észre: régebben elszigetelte magát még a barátaitól is, ritkán tartotta a kapcsolatot az online térben. Mióta Modell lett, megtanulta, hogyan tartson életben egy beszélgetést és hogyan élvezze az online kommunikációt is. Úgy érzi, hogy a saját és a Modell személyisége idővel egybe fog forrni, megalkotva egy jobb verzióját az énjének.

Miután Daiana megosztja velünk a napi teendőit online Modellként, elmeséli az egyik legkedvesebb emlékét is az oldallal kapcsolatban. Nézzétek végig a videót, hogy megtudjátok, mi volt az! 

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események