A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Christine Davis Interjú

Christine Davis Interjú

Christine Davis Interjú

Christine 2 éve kezdte pályafutását modellként. Eleinte félénk volt, de karrierje során sikerült nagyobb önbizalmat szereznie, valamint megtanulta, hogyan válogassa meg az embereket, akikkel kapcsolatot teremt. Hogy milyen előnyökkel járt a modellé válás? Bejárta a világot, anyagi biztonságot teremtett magának és a későbbiekben az egyetem elvégzése után tervezi megnyitni a saját klinikáját is. A videóban legkedvesebb élményei mellett elmeséli, miért gondolja úgy, hogy a LiveJasmin a legjobb webkamerás oldal, valamint számos példán keresztül ismerhetjük meg személyiségfejlődését is.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események