A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Andra – Studio Manager Interjú

Andra – Studio Manager Interjú

Andra – Studio Manager Interjú

Andra megosztja velünk Studio Managerként milyen feladatai vannak a mindennapokban. Ezek közé tartozik a Modellek teljes körű irányítása, fejlesztése, amiben kiemelt szerepet kap a Modellek mentális jólléte. Andrának van tapasztalata ebben, hiszen ő is sok éven át Modellként dolgozott, így jól tudja, hogy ebben az üzletben hogy lehet igazán sikeressé válni.

Modellként már bele tudott vágni olyan kalandokba, amit az itt szerzett anyagi biztonsága miatt tehetett meg. Ezután már többre vágyott, szeretett volna segíteni más nőknek is abban, hogy mindezt ők is átélhessék. Amellett, hogy rengetegett tudott átadni más nőknek, ő is nagyon sokat tanult tőlük ez idő alatt. Megoszt velünk sok történetet, tapasztalatot és egy sikersztorit is, amiben elmeséli, hogyan sikerült az egyik Modelljének, aki nehéz körülmények között nőtt fel mégis egy olyan életet kovácsolnia magának, amit igazán szeretett volna.

Arról is mesél, hogyan fejlődött a Stúdió és ebben milyen szerepet játszott a LiveJasmin Managerei által nyújtott segítség. Tapasztalatai mellett tanácsokkal is ellátja a videóban azokat, akik gondolkodnak azon, belevágjanak-e ebbe a munkába, illetve megosztja gondolatait is az iparággal kapcsolatosan.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események