A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Kina Valentina – Interjú

Kina Valentina – Interjú

Kina Valentina – Interjú

Kina Valentina egy házasság és egy kapcsolat – és ezekkel együtt létbiztonságának – elvesztése után vágott bele az online kamerázásba. Döntésében segítette, hogy olyan munkára volt szüksége, ami lehetővé teszi, hogy mellette tudjon gondoskodni kettő kicsi gyerekéről, illetve az akkor még meg nem született harmadikról. Habár az induláshoz idő kellet, 3-4 hónapot követően már megtérült a befektetett munkája. Kifejezetten tetszik neki, hogy mennyire jó kapcsolatot tudott kialakítani a memberekkel. A tőlük kapott kapott figyelem sokat segített az önértékelésében, a kommunikációban, a másik fél megértésében. Úgy érzi, ez az a munka, ahol a nők hozzák a döntéseket, és ez igazán segít a változásban.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események