A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.
A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába. A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

A “Life in red” – egy életérzés, ami a pozitív szexualitást és a magabiztosságot foglalja magába.A piros a bátorság, vitalitás és a szenvedély, erotika színe. A Jasmin modelljei ezeket az értékeket képviselik.

Ádám Julianna interjú

Ádám Julianna interjú

Ádám Julianna interjú

Julianna már 4 és fél éve dolgozik a cégcsoportban, bár elmondása szerint annyi minden történt vele azóta, annyi tapasztalatot szerzett, mintha már legalább 15 éve itt lenne. Eleinte Amerikában kezdte a céges pályafutását és jelenleg Luxemburgban dolgozik, a cég társalapítójának jobbkezeként.

Úgy érzi igazán szerencsés amiért egy nagyszerű csapat tagja lehet, valamint amiért munkája soha sem unalmas, mindig új embereket ismerhet meg és új dolgokat tanulhat.

Szerinte ez a változatosság és a képesség, hogy alkalmazkodjunk a kulcs ahhoz, hogy a céljainkat hamar el tudjuk érni. Julianna munkája mellett édesanya is. Úgy gondolja, hogy a cég igazán támogató és családbarát, tiszteletben tartja az emberek magánéletét is.

Végül arról is említést tett mért gondolja, hogy mai napig a LiveJasmin a legérdekesebb termékünk és beszél arról is, hogyan segíthet az oldal az online kapcsolatok kialakításában.

TV Klippek
Stúdiók
Rövidfilmek
Rólunk mondták
Modell interjúk
Mobil bejelentkezések
Member interjúk
Lifestyle
Jasmin Campus
Jasmin Art
Interjúk kollegákkal
Események